Home About Stuff Link My BIAS

Tuesday, 14 April 2015

Kemma's Huge Giveaway ♡

ASSALAMUALAIKUM 


Annyeonghaseyo :) Selamat Malam teman blogger emma , hehee^^ . Alhamdulillah malam ni emma berkesempatan umtuk meng-update blog :) . Actually bukan apa sebab emma busy sikit sejak kebelakangan ni .
So .. harini bukan setakat nak update karangan yang panjang lebar , hehee^^ actually emma terjumpa 1 Giveaway menarik yang bertajuk : Kemma's Huge Giveaway ♡ .
Nak join boleh tekan perkataan KLIK bawah banner tu je :) . Syarat-syaratnya senang saja , tak perlu pening kepala . hehee^^ , ok ! selamat berGIVEAWAY .

KLIK untuk join :)


Amacam  ?? senang tak ?? hehee^^ senang kann . Hadiah pun menarik tauu , rugi kalau uollz semua tak join giveaway comel ni . Jom ramai ramai meriahkan giveaway yang dianjurkan ini .

Taggie : Awak , Awak , Awak , dan Awak .

Senarai Hadiah :-


  • Lap Blanket 3x
  • Dompet 1x
  • Fuzzy Socks 3x
  • Novel English 1x
  • Cute Notebook 3x
  • Cute Pencil Case 3x
  • Room Decor Handmade by Carnations_beauty 3x
  • Wide shawl 2x
  • Sunglasses 1x
  • Shopping bag 2x
  • Avon Simply Pretty Full Lash Mascara 7ml 1x
  • Avon Simply Pretty Lip & Cheek Tint 9ml 1x
  • Avon Pretty Trendy Body Spritz 100ml 1x


IG // @emmmmmaaaaa_


Twitter // @EmmaMaaaaa

2 comments:

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Syah said...

Assalamualaikum..hai2

Saya menjual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank dan etc.
jemput singgh blog saya

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

ig @nurnasuha96_

whatsapp +60196117811

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...