Home About Stuff Link My BIAS

Tuesday, 14 April 2015

GIVEAWAY SAYANG by SCHA NAZRI



ASSALAMUALAIKUM

Annyeonghaseyo :) Selamat Malam teman blogger emma , hehee^^ . Alhamdulillah malam ni emma berkesempatan umtuk meng-update blog :) . Actually bukan apa sebab emma busy sikit sejak kebelakangan ni .
So .. harini bukan setakat nak update karangan yang panjang lebar , hehee^^ actually emma terjumpa 1 Giveaway yang bertajuk : GIVEAWAY SAYANG by SCHA NAZRI .
Nak join boleh tekan perkataan KLIK bawah banner tu je :) . Syarat-syaratnya senang saja , tak perlu pening kepala . hehee^^ , ok ! selamat berGIVEAWAY .


KLIK untuk join :)


Follower yang ke 1655


Kenapa nak menang GIVEAWAY SAYANG by SCHA NAZRI ini?

-  InShaAllah kalau ada rezeki emma untuk menang giveaway ni emma bersyukur :) . Dan emma akan join lagi untuk giveaway yang akan datang dari blog kak scha . Emma nak menang giveaway ni sebab emma minat sangat tengok bag yang dipegang oleh kak scha tu , normal laa perempuan kalau tengok bag yang cantik mesti nak ataupun beli kan :) . Hehee^^ , tapi tu laa .. seperti yang emma cakap tadi , rezeki ada dimana mana sahaja :) , kalau emma menang untuk giveaway yang dianjurkan oleh kak scha ni , emma bersyukur sangat :) . Terima Kasih . Always support you Kak Scha Nazri .

1 comments:

Mad Parihh said...

salam singgah dari GA sama . goodlck :)

http://www.blogparihh.com/2015/04/giveaway-sayang-by-scha-nazri.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...