Home About Stuff Link My BIAS

Wednesday, 18 February 2015

GIVEAWAY BY EKINRAZALLI WORTH RM500 TO WIN!

ASSALAMUALAIKUM

Annyeonghaseyo , selamat pagi :) Alhamdulillah kerana emma berpeluang untuk update blog harini . Sudah sekian lama tak bukak blog kesayangan nih ! RINDU . Btw , harini bukan setakat nak update blog je tau , Emma ada join 1 Giveaway ni :) nampak menarik ! So ? tunggu apa lagi korang ! Jom la reramai join GA ni .

Dengan lafas BISMILLAH =)


KLIK untuk join :)

3 comments:

Cik Adda said...

Assalamualaikum wbt , & salam sejahtera.. Jemput singga ye Ga-2 nih Kita dari Ga yang sama, datang menyinggah:)

IpHone5s GA by SyafiqSpecki
GA DiariJejakaHangat 2015 (15mac)
GA by EkinRazalli (15mac)

Hajar Rash said...

Good luck dalam giveaway by ekinrazalli worth rm500 to win

Ikhlas dari :-
hajarashikin.blogspot.com

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...