Home About Stuff Link My BIAS

Saturday, 5 January 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri


CLICK untuk join :)
  • Rienna dari Negeri JOHOR

Tempat-tempat yang menarik di JOHOR,, Semestinya Legoland , Danga Bay dan macam2 lagi :




Dan makanan2 yang menarik di johor, semestinya.. makanan2 kampung :) , contohnya : 

  • Nasi Lemak..
  • Laksa Johor..
  • Rendang..
dann lain2 :).................

Nak di katakan tempat2 membeli belah untuk ahli keluarga semestinya, JB PREMIUM OUTLET , DANGA CITY MALL , JUSCO BUKIT INDAH.. : ...





24 comments:

butterfly said...

singgah http://www.nurulazieyan.my/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

spontaneous_gurlz said...

singgah dan follow sini
hit me back :)

http://nevagettoolate.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

aini shahroni said...

nak tahu tak siapa pemenang Segmen: Apa Kata Mereka?? jom baca disini Segmen:Apa Kata Mereka?-Dan Pemenangnya ialah!!! (bunyi dram)

Musyirah :) said...

assalamualaikum !
saya terbang dr Selangor..

http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

I K A :) said...

Assalamualaikum org johor . sy dr selangor . salam perkenalan :")
http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Nurul Nasuha said...

dah follow sini ..
dari segmen sama.
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mimie Najib said...

salam kunjugan dari blogger perak.. :)

kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

SuparMan SuaRez said...

♥ Salam... Datang Dari Segmen Yang Sama..Blogger Dari SABAH,Salam Kenal K..Dah FOLLOW Sini..Jom Singgah Blog Saya Plak K.. ^__^

http://manssmile.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

N!kEk!n said...

Salam perkenalan, dr segment yg same.... sy sudah follow anda, mai jemput follow blog saya...

http://cikecute.blogspot.com/2013/01/segment-saya-blogger-dari-negeri.html

Niena Sofea said...

Salam .. Kita 1 negeri .. Salam perkenalan .. Jemput singgah blog Niena .. =)

http://nienasofea.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

bazilah abu hassan said...

Datang merangkak dari Terengganu. Follow sini. Meh la Ganu, boleh makan keropok lekor sedap! :D
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Fiqa Nsz said...

follow sini,
http://fiqansz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

jom join ni sekali:
http://fiqansz.blogspot.com/2013/01/segmen-up-kan-follower-2013-by-fiqa-nsz.html

Angel Love Soldier said...

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow awak dah,

Jom follow saya kalau belum,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

Iqa Syafiqa said...

hai org johor !! ^^
mai dtg selangor !!

http://iqasyafiqa93.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

deno said...

deno folow sini dari terengganu! :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Syah said...

hai!jom join GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

Eedi Aziz said...

salam blogger dari Kelantan...bertandang dr segmen sama...Jemput ke Ladang "Pengemis Cinta"

Yaya LaRh said...

Dari Ngeri sembilan datang ke Johor , Harap Johor sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

yeen miscelivious said...

wahhh johor.. i loike johor ~
jom terjah ke nogori plk hik2
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

♥Farhana♥ said...

datang dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

QasehnyaRania said...

singgah dari segmen yg sama
dari kedah i follow :D

lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Mysyah Holiday said...

Assalamualaikum,
Slm singgah dan Slm blogger.
Done Follow. Dtg dr segmen yg sama, blogger dr Johor.


Jemput join segmen sy yer di (Tengok sini).

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...