Home About Stuff Link My BIAS

Tuesday, 25 December 2012

Segmen 3 Hari : Kenali Kawan Baik by Syazlia Dan Husna


CLICK untuk join :)

SOALAN :-


1) Nama kawan baik : Najieha , Emily
2) Umur : 15
3) Tarikh Lahir : 05/10/1997
4) Bersekolah di : SMK Ayer Baloi
5) Sifat yang korang suka mengenai kawan baik korang : Baik , Peramah , Suka Buat Orang Ketawa , Fahami Rakan :)
6) Sejak bila berkawan baik : Sejak form 1
7) Kenangan yang paling kelakar/gila2 ketika bersama kawan baik : Berjalan-jalan bersama..
8) Ucapan untuk kawan baik korang : Teruskan membuat Kami ketawa , kau adalah kawan baik akuh yang akuh fahami, tempat akuh mengadu , tempat akuh bersedih.. Harap kau suka berkawan dengan akuh :).. sayang JIEHA sama EMILY:) - Love rienna 

Nie ade siket gmba2 yang kami lalui selama nieyh :)










Hyee2~... HUHU,, okay harinie buleh pulak terserempak dengan SEGMEN nie.. 
Tajuk segmen nieyh Kenali Kawan Baik , tengok2 cam best jeww.. Rienna puns Join lah kann.. Senang jew syarat2 dia :)
Ikuti kat bawah nieyh :)

Syarat-syarat :
  • Follow blog Husna ni dan blog Syazlia.
  • Like fanpage Husna ni.
  • Buat entri yang bertajuk 'Segmen 3 Hari : Kenali Kawan Baik by Syazlia Dan Husna'.
  • Tampal banner yang diberikan di atas. *Copy url banner.
  • Jawab kesemua soalan yang kami berikan.
  • Follow ke semua blog, twitter, dan like page sponsor.

Blog : ApihBossKucingAliaAfiqAnysTehaAisyahHafizahBusyra,HaziqahAfiqahAtiqah.
Twitter :  TehaAisyahHafizaHaziqah.
Pages : AsyaZainAisyahAisyah2BusyraAfiqahHaziqah.


  • Klik SINISINI, dan SINI. *Klik sampai habis.
  • Dah siap, hantarkan entri korang kat comment entri ni.
Soalan dari kami :

1) Nama kawan baik :
2) Umur :
3) Tarikh Lahir :
4) Bersekolah di :
5) Sifat yang korang suka mengenai kawan baik korang :
6) Sejak bila berkawan baik :
7) Kenangan yang paling kelakar/gila2 ketika bersama kawan baik :
8) Ucapan untuk kawan baik korang :

Senangkan?? huhu... Apalagi~ JOIN lah cepat!! ajak kawan2 anda sekali :)
TERIMA KASIH

3 comments:

P E D O T said...

Dari segmen yang sama. jemput lawat blog saya. anyway, good luck ya!
http://pedotbunchet.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

Puteri Hanisah said...

singgah dari segmen yang sama:)) done follow u :)
http://nysahanysa97.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

Husnalyas said...

adik, thanks sudi join segmen kami. adik boleh check link adik ade atau x dalam senarai pserta. kalau x de, komen kat sane k. tq :) http://nursyazlia.blogspot.com/2012/11/new-look_15.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...